06
Apr

Run op kaarten: festivalterrein groter!

Een uniek optreden van Charly Lownoise, een van de laatste optredens van Tim Douwsma & Monique Smit als duo en uitstekende weersvooruitzichten. Ingrediënten die het publiek weer massaal op Sunsation af doen komen. “De kaartverkoop gaat dit jaar nóg sneller dan vorig jaar” aldus Martijn Wilpstra, voorzitter van Sunsation. “We moeten onze capaciteit daarom weer vergroten. Dit keer gaan we de 2e tent uitbreiden met zo’n 100 m². Ook krijgt deze tent dit jaar een volledige vloer. Daarnaast wordt het binnenterrein grotendeels verhard”.

Wilpstra vervolgt: “We leren na 26 edities nog elk jaar bij. Om de druk op de hoofdtent te verlichten krijgt het binnenterrein dit jaar een eigen bar. Ook bleek er onder het publiek behoefte aan zitgelegenheid. Die komt er dan ook, in de vorm van festival tafels en banken zoals ze ook op bijvoorbeeld Lowlands ingezet worden”.

Opbouw vloer

De 2e tent zal tijdens het Sunsation Dance Event de naam “The Arena” dragen. Kraantje Pappie, Boaz van de Beatz, Tony Star, Hilversum House Mafia, Roëndy Rosanjo, Roy Dest en MC Marboo zullen hier zaterdag 11 april op het podium staan.

Voor het eerst krijgt de 2e tent ook tijdens Sunsation’s Hollandse Avond een programma. Met gastheer Feest DJ Maarten zal “Maarten’s Feestpaleis” zaterdag 18 april het podium bieden aan lokale talenten Niels Span, Dubbel-fris en Stevan Bloema. Het feest wordt compleet met optredens van Partyfriex en Die Tolle Leute.

Kaarten voor Sunsation zijn nog verkrijgbaar bij de bekende lokale voorverkoopadressen, alle landelijke Primera’s en online.