10
Apr

Uitbundig feest op Sunsation

De 28e editie van Sunsation is afgelopen weekend uitstekend begonnen. Vrijdag was de grote Sunsation-tent in Middelstum al lekker gevuld toen Jody Bernal, Twenty 4 Seven en DJ Peter Zuidhof het publiek mee terugnamen naar de heerlijke sferen van de jaren '90 en '00. Zaterdag was het Dance Event op een haar na uitverkocht met Ronnie Flex en Dave Roelvink als grote publiekstrekkers. En met Outbreak stond er na Code Black opnieuw een dj uit Sydney Australie op Sunsation, die het publiek helemaal gek maakte.

 

Door de nieuwe opstelling van de entree kon de grote toestroom prima verwerkt worden. De toeschouwers kwamen niet rechtstreeks de grote tent in maar werden eerst binnengelaten op het festivalterrein tussen beide tenten in. Daardoor konden ze direct al de unieke Sunsationsfeer opsnuiven. Ook vaste Sunsationfans Ruud en Martijn uit Wirdum waren weer aanwezig. Na afloop naar huis gaan houden ze niet van, overnachten in de auto in Middelstum doen ze liever. En komend weekend doen ze dat opnieuw.

Voorzitter Martijn Wilpsta blikt tevreden terug: "Het klopt inderdaad dat we nog elk jaar bijleren. En dan is het prettig om te constateren dat nieuwe initiatieven goed uitpakken. Het eerste Sunsationweekend is ondanks de enorme drukte uitstekend verlopen. We verheugen ons dan ook op aankomend weekend. De verwachtingen omtrent Great Pianos XXL en de Klimaatgroep Hollandse Avond zijn hoog gespannen. We verwachten wederom 2 zeer druk bezochte avonden! De kaartverkoop gaat bijzonder hard dus mocht je langs willen komen, wees er dan snel bij! Woensdagmiddag mogen echter eerst nog de kinderen los tijdens de gratis toegankelijke kinderdisco.”