02
Apr

Groot feest in Middelstum

Groot feest afgelopen weekend in Middelstum, waar de 29e editie van Sunsation voor een grote toeloop zorgde. De organisatie had besloten het festivalterrein fors uit te breiden, daarmee werd een vroegtijdig ‘uitverkocht’ voorkomen.

Het publiek genoot vrijdag met volle teugen van de duellerende pianisten van de Great Piano’s, die voor een gezellige sfeer zorgden.

De Hollandse Avond op zaterdag was drukker dan ooit. Fans van populaire artiesten als Ancora, Burdy en André Hazes jr. werden op hun wenken bediend. De social media werden overspoeld met selfies en filmpjes van de optredens . Slotact Snollebollekes kreeg de volledige grote tent aan het springen met hits als “Springen Nondeju”. Tussen de optredens door gingen de dj’s Roy en Maarten helemaal los.

Sunsation wordt woensdagmiddag vervolgd met de traditionele kinderdisco. Aanstaande vrijdag presenteert dj Peter Zuidhof Back to the ‘90s and ‘00s met diverse artiesten. Met het Dance Event op zaterdag sluit Sunsation af met vele bekende dj’s verspreid over twee podia. Tickets zijn nog verkrijgbaar op sunsation.nl.