05
Apr

Extra top artiesten op Sunsation Dance Event

Zaterdag 8 april vindt de 29e editie van het Sunsation Dance Event plaats. De kaartverkoop voor dit jaarlijkse dansfestijn loopt dit jaar harder dan ooit. De organisatie heeft daarom besloten extra artiesten aan de line-up toe te voegen. Naast de reeds bekendgemaakte acts zullen dit jaar ook Demi Kanon, DJ Arma en zangeres Elyn in Middelstum te zien zijn.

Met Demi Kanon haalt Sunsation één van de grootste hardstyle talenten naar het Middelstumer Festivalterrein. Deze pas 20-jarige deejay beleefde zijn grote doorbraak in 2015, toen hij besloot hardstyle grootheid Wildstylez zijn producties 'Supersonic' en 'Higher' toe te sturen. De labelbaas van Lose Control Music was meteen enthousiast en besloot de tracks uit te brengen. En met succes, want zowel 'Supersonic' als 'Higher' werden ongekend grote hits in het hardstyle circuit. Het bracht Demi Kanon de afgelopen twee jaar langs de grootste festivals ter wereld. En nu dus ook naar Sunsation.

DJ Arma

Met DJ Arma komt het talent uit de regio. Deze zeer getalenteerde mixkoning komt namelijk uit het Groningse Zuidhorn. Een halve thuiswedstrijd voor Arma dus, die bekend staat om zijn veelzijdige en aanstekelijke sets. 'Ik probeer altijd zo herkenbaar mogelijk te draaien. Bekende tracks, maar dan wel net even anders,' aldus de deejay. Arma ziet erg uit naar zijn optreden op Sunsation. 'Ik volg het evenement al jaren. Erg leuk dat er ik er nu mag draaien.' Arma zal dit jaar de opening verzorgen in The Arena.

Elyn
Met zangeres Elyn is Sunsation er in geslaagd een zangeres van allure naar Middelstum te halen. En dat eigenlijk gewoon uit de achtertuin, want Elyn komt uit Loppersum. Het balletje begon te rollen toen Elyn begin dit jaar een wereldwijde hit scoorde met hardstyle deejay Deetox, die dit jaar eveneens op het Sunsation Dance Event te zien is. Sunsation-programmeur Eling Zuidhof besloot hierop contact te leggen met de Lopster zangeres. 'Een kans die we niet konden laten lopen,' aldus de programmeur. 'Het gebeurt niet vaak dat iemand uit de directe regio van Middelstum zo'n grote hit scoort. Als dat dan toch gebeurt, moet diegene natuurlijk op het Sunsation podium staan.' Zowel Elyn als Deetox reageerden meteen enthousiast. 'Ze hebben samen besloten dat ze de track Paralyzed exclusief live bij ons gaan doen zaterdag. Dat is gewoonweg fantastisch,' aldus Zuidhof.

Naast Demi Kanon, DJ Arma, Deetox en zangeres Elyn zullen ook Da Tweekaz, Freddy Moreira, Neophyte, Gio & Keizer, Adrenalize, Moombahteam, Rebourne, Ruud Feltkamp, Dansado & De Feestneger, MC Apster en MC Marboo zaterdag 8 april de Sunsation podia beklimmen.

Kaarten voor het Sunsation Dance Event kosten €19,- (ex. servicekosten) en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij de bekende regionale voorverkoopadressen, alle landelijke Primera winkels en online via Sunsation.nl. Houders van een kaart voor het Sunsation Dance Event mogen vrijdag 7 april gratis naar Back To The 90's & 00's met Lasgo, Klubbheads vs. Boozywoozy, Flamman & Abraxas en DJ Peter Zuidhof.